Caixa decorada: pack gin&tonic

diumenge, 18 d’octubre del 2015


Avui us vull mostrar una caixa que vam decorar amb les amigues de la colla de la infància, per regalar a la Lourdes per als seus 40 anys. 

La caixa havia de ser el contenidor del pack gin&tonic, que era el regal en sí, i que estava compost de: ampolla de ginebra, 3 parells de tòniques diferents, 2 copes de còctel, glaçonera, pinces, cullera de cocteleria, un parell de posa-vasos, un davantal creat i brodat per nosaltres, un conjunt de pots especiers amb les espècies corresponents i una petita mostra de cítrics. A més a més, hi vam afegir una guia sobre el gin-tònic, amb la història de la ginebra, de la tònica i del gin-tònic, amb un recull de les espècies més característiques i la particularitat que aporten al combinat quan hi són afegides, així com alguna recepta de gin-tònic perfecte.



Aquí us parlaré només del procés de decoració de la caixa. Una caixa de fusta de pi massís a la que vam donar una primera capa de pintura efecte guix de color negre. La segona capa, també amb pintura efecte guix i de color gris perla, la vam fer només a la part exterior de la caixa, l'interior el vam deixar de color negre. Un cop la pintura va estar seca, la vam escatar per donar-li un aspecte vell i usat.

A la part del darrera hi vam posar els nostres noms amb la tècnica d'embossing, que consisteix en donar relleu a les lletres, textures o imatges que fem amb segells. Per a això utilitzem tinta transparent amb cola i pólvores d'embossing, que al assecar-les amb la pistola de calor agafen el relleu de què parlàvem.

Amb aquesta mateixa tècnica vam posar el número 40 en un dels laterals i la data de l'aniversari a l'altre.

La part frontal de la caixa la vam decorar amb decoupage, tècnica que consisteix en enganxar papers o trossos de paper estampats de manera que les imatges quedin, en certa manera, integrades a la superfície. Vam utilitzar algunes parts d'un tovalló de paper de tons rosats. En aquesta part frontal també hi va el nom de la Lourdes, amb lletres de cartró pintades i enganxades.




Arribats a aquest punt, vam tirar del betum de Judea per acabar d'aconseguir l'efecte envellit, vam afegir algun segell i algun altre detall decoratiu, i també vam afegir una cinta de roba de sac per la part interior de la caixa. Aquest és el resultat.




Espero que us hagi agradat!!!
Fins a la pròxima!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ens agrada conèixer la teva opinió, anima't a deixar el teu comentari