Caixa per guardar els contes i els àlbums il·lustrats

dilluns, 22 de febrer del 2016



Avui et vinc a ensenyar una caixa que vaig decorar per a guardar els contes dels meus nebots. Des de ben petits he intentat encomanar-los la passió per la lectura i són molts els bons moments que hem compartit amb algun conte entre les mans.

I com que tenir-los ben col·locats a l'estanteria a vegades costa una mica, vaig voler decorar una caixa que servís per guardar-los una mica més ben recollits, sobretot aquests àlbums il·lustrats tan grans que no saps com posar-los a la llibreria.

Es tracta d'una caixa de pi massís de mides 40x30x24, pintada amb pintura efecte guix (Chalky Vintage Look de Viva decor). Els colors utilitzats són el blau "pearl blue" per a l'interior i la primera capa de l'exterior, i el blanc per a la capa superficial de l'exterior. Un cop pintada vaig voler donar-li un aspecte usat, i per a aconseguir-ho vaig fer-hi una escatada amb paper de vidre de gra 180, més intensa als cantells i més suau a les superfícies llises.

El següent pas: decoupage amb un tovalló decorat. 



Tot seguit, amb un paper decorat, faig un escrit amb segells, trenco i entinto les vores per donar-li aspecte de cremat, i l'enganxo a la caixa.

"Els contes guarden grapats de personatges que són protagonistes d'històries de tots tipus i mides. És per això que cal obrir-los tot sovint, per donar vida a aquests mons fantàstics que hi habiten. Estima'ls i cuida'ls"


Als laterals de la caixa només hi faig un senzill segell amb tinta blava, i la part de darrere la deixo sense decorar.



Un cop acabada van venir els tres reis mags a buscar-la i la nit més màgica de l'any els la van deixar amb la resta de regals. Ara ja la tenim plena...



Fins aviat!!!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ens agrada conèixer la teva opinió, anima't a deixar el teu comentari