Amigurumis: Winnie The Pooh

dimarts, 11 d’octubre del 2016






Feia molt que no publicava res al blog, però avui torno amb un amigurumi. Es tracta d'un encàrrec i és el primer personatge literari i televisiu que faig: Winnie The Pooh.

En posar-me a buscar patrons gratuïts vaig constatar que n'hi havia molts, però aquest vaig trobar que estava molt aconseguit. 

Es tracta d'un patró sense massa complicacions que es pot fer a nivell principiant ja que només cal saber fer l'anell màgic, el punt baix, l'augment, la disminució i el canvi de color. Cal teixir el cap, el musell, les orelles, el cos, la cua, els braços i les cames. Quan tenim totes les peces acabades ja podem muntar-lo, posar-li els ulls (són ulls de seguretat perquè és per un nadó) i fer-li boca i celles.

I aquest és el resultat...






L'encàrrec era per a regalar a un nen acabat de néixer, l'Aniol, i també incloïa un globus personalitzat:




Aquest globus pot anar sobre un moble i s'hi pot guardar alguna cosa a la cistella, però també pot anar penjat del sostre creant un gran efecte visual. I també s'hi pot instal·lar una bombeta i un interruptor per fer-ne una làmpada.




Espero que us hagi agradat. Als pares de l'Aniol els va agradar molt.
Felicitats per l'arribada família!!!





2 comentaris:

  1. Agradar ?
    Ens encanta ! !
    Gràcies a ambdues per regalar-nos tal obra d'art ! !
    Aniol, Anna i Marc

    ResponElimina
  2. Quina alegria!! Espero que en Winnie sigui un company en els primers anys de vida de l'Aniol i que el gaudeixi d'allò més.
    Perxi

    ResponElimina

Ens agrada conèixer la teva opinió, anima't a deixar el teu comentari